Binnenkort meer bekend

Hoe werkt de zorg

 

Het zorgveld is een complex woud als je er niet in thuis bent. Eerste lijn, Tweede lijn, Derde lijn en alles wat er tussen zit heeft invloed op elkaar. In deze thuisopleiding maakt specialist Jurjen van der Schans samen met professor Cornelis Boersma je wegwijs in de organisatie van zorg. Je leert alle aspecten die van belang zijn om te kunnen navigeren in de zorgwereld. Relevant voor ondernemers maar ook voor beleidsmedewerkers of talenten in grotere organisaties.

Deze thuisopleiding is een initiatief van de leerstoel van Professor Boersma en wordt samen met VEROZ ontwikkeld. VEROZ is het platform van Verenigde Ondernemers in de Zorg. De stichting is een kenniscentrum ter bevordering van innovatie in de zorg. VEROZ richt zich op meer kwaliteit van leven voor hetzelfde of minder geld, met de ambitie om een vliegwiel te creëren: niet alleen praten of te veel problematiseren, maar vooral doen.

Deze thuisopleiding is momenteel in productie en wordt in het eerste kwartaal van 2023 verwacht. 

Let op: als je nu inschrijft en afrekent heb je nog geen toegang tot de thuisopleiding. Wil je op de hoogte blijven wanneer deze thuisopleiding live gaat, laat ons dit dan weten door het contactformulier Integrations vullen.