Over Elearnity

Voor leiders van de toekomst

Kennis is oneindig. Maar we moeten sneller leren.

 Elearnity is een nieuw platform met het doel kennis sneller te delen. Immers, kennis is oneindig aanwezig. Zoals bij die collega die dat project heeft afgerond. Bij die oude studievriend die zijn startup groot maakte. Of bij die inspirerende ambtenaar die naar het buitenland ging.

Kennis wordt nu vooral centraal aangeboden in opleidingen als masterclasses of webinars die plaats- en tijdafhankelijk zijn. Dit is ineffectief omdat alleen de kennis van enkele (gast)docenten toegankelijk is. Ook is het tijdrovend, voor zowel docent als student. En… het is nauwelijks schaalbaar. dat maakt het relatief duur. Kennis komt zo bij slechts een beperkte groep mensen beschikbaar. Dat is zonde.

Dit zag Daan Dohmen ook. Hij benoemde in de oratie van zijn Veroz-leerstoel hoe de nieuwe generatie sneller moet leren. Toen student Janneke Tettero dezelfde ervaringen had, besloten ze tot actie. Daarom is er nu Elearnity. Een platform voor én van leiders van de toekomst. 

Elearnity Creator worden

Over prof. dr. ir. Daan Dohmen

Prof. dr. ir. Daan Dohmen (1979) startte ooit als assistent verzorgende in het bejaardenhuis bij zijn ouders om de hoek. Hij zag de kracht van technologie om kwetsbaren te helpen zelfstandig te blijven. Nadat hij werd uitgeloot voor geneeskunde besloot hij dat juist die technologie benutten om de wereld een beetje beter te maken zijn missie zou worden.

Anno 2022 is Daan hoogleraar Digitale transformatie in de zorg, ondernemer, investeerder en best-seller auteur. Zijn eerste onderneming FocusCura werd marktleider op het gebied van innovatieve hulpmiddelen en hielp dagelijks tienduizenden ouderen. Hij verkocht het in 2020 om zich te richten op zijn tweede bedrijf Luscii. Deze app waarmee zorgverleners  patiënten op afstand begeleiden - is nu actief in elf landen in Europa en Afrika.

Over zijn radicaal andere ideeën over leiderschap schreef hij samen met zijn compagnon Dr. Joris Janssen en drie commando's het boek GREEN ON, dat met stip binnenkwam als nr. 1 in de TOP 100 van Managementboek. Daan is veelgevraagd spreker en adviseur van het kabinet. Hij staat al jaren in de TOP99 meest invloedrijke beslissers in de gezondheidszorg. Met Elearnity wil hij de manier waarop we kennis delen revolutionair veranderen.

Over drs. Janneke Tettero

Janneke (1974) begon haar leer carrière in Utrecht. Algemene Letteren met veel (kunst) geschiedenis vakken. Daarna werkte ze 20 jaar in de financiële sector in heel veel verschillende functies.

Haar drijfveer is steeds de menselijke maat, verbinding met mensen in haar teams. Om daar meer van te leren volgde ze tal van trainingen op het gebied van teamcoaching en anders organiseren. Na de studie health care management aan de Open Universiteit was ze werkzaam in een rol bedrijfsvoering in de jeugdzorg.  

Vanaf januari 2023 is ze zelfstandig ondernemer om haar opgedane kennis te delen.

 

Jouw kennis ook op Elearnity?

Elearnity is opgezet om kennis sneller te delen. Dat betekent dus ook jouw kennis. Wij hebben een uniek model ontwikkeld om jouw kennis op een eenvoudige manier om te zetten naar een thuisopleiding. En natuurlijk zit daar ook een aantrekkelijk verdienmodel aan vast voor jou.  Meer weten? 

Elearnity Creator worden