Samen met ons een thuisopleiding maken...

Word Creator bij Elearnity

Deel je kennis. 
Help de wereld én verdien als een pro.

Het hart van Elearnity wordt gevormd door onze Creators. En zo'n Creator, dat ben jij. Elearnity maakt een thuisopleiding maken én kennis verspreiden namelijk voor iedereen mogelijk. Dat gaat aan de hand van drie rollen die nodig zijn bij de realisatie van een thuisopleiding. Lees er op deze pagina alles over. En heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

 

Neem contact met mij op!

Een nieuwe manier van leren en doceren

Elearnity biedt een nieuwe manier van leren én doceren. Schaalbaar, in eigen tijd en op een inspirerende, interactieve en dynamische manier. De thuisopleidingen worden via ons digitale platform aangeboden. In zeven modules worden diverse lessen behandeld rondom een onderwerp. Elke module duurt een week en bevat video's met uitleg van jou als docent, achtergrondinformatie en opdrachten die studenten in eigen tijd uitvoeren. 

 

Stuur mij een voorstel

Jouw thuisopleiding op Elearnity

 Het maken van een thuisopleiding is heel eenvoudig. Na beoordeling van jouw idee door Elearnity ontvang je van ons een template. Aan de hand van die template bouw je jouw thuisopleiding op. Wij kijken mee en geven advies.

Als jouw template gevuld is, maken we een afspraak in onze Elearnity-studio en worden de video's opgenomen en door onze Producer samen met jouw content in het Elearnity-platform gezet. Nu is je thuisopleiding klaar om verspreid te worden door Elearnity en ons netwerk van Spreaders: communities en influencers met veel volgers.

Jij bepaalt zelf de prijs voor jouw Thuisopleiding. Wij doen de rest. Omdat kennis delen beloond moet worden, gaat 50-75% van de opbrengst direct naar jou als Creator. Die rest krijgt de Producer en wordt gebruikt om dit platform te faciliteren. Eerlijk en transparant.