Binnenkort meer bekend

Een account bestaat al met dit e-mailadres. Ben jij dit?

Aanmelden

Start een digitale zorgdienst

Wil jij een digitale zorgdienst opzetten? In deze thuisopleiding leer je alles erover hoe je dat aanpakt. Zowel als ondernemer of als projectleider in een organisatie.

Digitale zorg is een belangrijke peiler om de zorg toekomstbestendig te maken. Maar hoe zet je een digitale zorgdienst op? En hoe zorg je ervoor dat jouw digitale zorgdienst voldoet aan de wetgeving en bekostigd kan worden?

In deze thuisopleiding leer je er alles over. Of je nu ondernemer (in spé) bent of projectleider in een zorgorganisatie of bij een verzekeraar. 

Je krijgt:

  • 7 hele interessante weken aan lessen direct verteld door top-ondernemer Daan Dohmen en Elearnity expert Janneke Tettero. 
  • Gratis deelname in een speciale community rond zorginnovatie met zorginnovatie-talenten.
  • Leuke opdrachten die je in je eigen tijd kunt uitvoeren
  • Veel relevante literatuur en achtergronden.
  • Resultaat: een heuse pitch om financiering voor jouw zorgidee te krijgen bij professionele investeerders of je eigen Raad van Bestuur. 

Start vandaag nog en wie weet wordt jouw digitale zorgidee wel hèt idee van de toekomst.

LET OP: Deze thuisopleiding kopen zonder creditcard? Klik dan hier voor een factuur. 

Wat mensen vinden van deze cursus

Start een digitale zorgdienst is must voor iedereen die een innovatief idee in deze sector verder wil brengen. Kennis uit de wetenschap en praktijk wordt toegankelijk overgedragen met video’s, tips en handige tools. Van het ontwikkelen van een merk- en verkoopstrategie, tot compliance en financiering van de zorg, alles komt voorbij.

Johan Siegert